Gratar carbuni din ceramica de tip Kamado SNS GRILLS SUA
Plata in 2 pana la 6 rate cu cardul, pentru cardurile acceptate.
Descriere
Cel mai versatil gratar ceramic Kamado de pe piață!
Grătarul ceramic Slow 'N Sear® Deluxe Kamado Grill vă oferă gătit în două zone adevărate sau gătit tradițional într-o singură zonă - alegerea vă aparține!
Grătarele de astăzi în stil kamado, bazate pe un design vechi de secole, sunt bine cunoscute pentru pereții lor groși, izolați și pentru păstrarea excelentă a căldurii. În mod obișnuit, cărbunii sunt plasați în partea inferioară a gratarului, iar mâncarea este așezată pe un grătar superior, creând un mediu de gătit cu o singură zonă. Temperatura este uniformă pe toată suprafața de gătit a grătarului, fie că se gătește la foc mic și lent, fie că se gătește la temperaturi de mari pentru a praji sau a pentru a frige.
Slow 'N Sear® Deluxe Kamado are toate caracteristicile căutate ale unui gratar ceramic kamado de înaltă calitate și apoi oferă MAI MULT. Utilizând sistemul patentat Slow 'N Sear® în interiorul camerei de gătit, acest kamado îmbunătățește gătitul într-o singură zonă și permite un adevărat mediu de gătit în două zone, creând cel mai versatil kamado de pe piață.
Cu Slow 'N Sear®, cărbunii sunt ținuți mai sus în grătar și separați de restul camerei de un perete vertical de apă. Acest design realizează multe premiere în gătitul cu un gratar ceramic kamado.
"Cel mai bun produs nou din 2019" și "câștigătorul medaliei de platină pentru cea mai mare valoare" - Meathead Goldwyn, amazingribs.com
CARACTERISTICI NOI PENTRU 2023 SNS KAMADO GEN 2:
- Noul design intuitiv al balamalei cu inchidere frontală face ca deschiderea/închiderea să fie floare la ureche!
- Noua gură de aerisire superioară rezistentă la ploaie oferă un control precis al fluxului de aer pentru temperaturi exacte.
- Noua gură de aerisire de admisie este compatibilă cu MAI multe accesorii aftermarket!
- Noul cărucior din otel vopsit negru in camp electrostatic face ca deplasarea gratarului ceramic Kamado Gen 2 să fie extrem de ușoară și fără efort, oferind în același timp un aspect industrial și modern.
Cu această ediție de lux veți primi:
- Slow 'N Sear® Kamado Grill Gen 2
- Inserție / atasament Slow 'N Sear® Deluxe
- Tigaie de scurgere Drip 'N Griddle™ Deluxe
- Grătar inox care se roteste usor EasySpin™ de 22" ( 56 cm )
- Grătar de gătit înălțat din oțel inoxidabil
- Două (2) polite laterale de calitate din HDPP (polipropilenă de înaltă densitate)
- Grătar superior pentru cărbuni din oțel inoxidabil
- Grătar inferior din fontă pentru cărbuni
- Placă deflectoare din ceramică
- Instrument pentru indepartare cenușă
DIMENSIUNI ASAMBLAT
- Înălțime: 122 cm aproximativ
- Lățime (cu politele extinse): 140cm aproximativ
- Adâncime: 70 cm aproximativ
- Greutate: 105 kg aproximativ
Avantajele grătarului ceramic Slow 'N Sear® Kamado Grill
- Ce este un grătar ceramic kamado?
Grătarele de astăzi în stil kamado, bazate pe un design vechi de secole, sunt bine cunoscute pentru pereții lor groși, izolați și pentru păstrarea excelentă a căldurii. De obicei, cărbunii sunt plasați în partea inferioară a gratarului, iar mâncarea este așezată pe un grătar de gătit superior, creând un mediu de gătit cu o singură zonă. Temperatura este uniformă pe toată suprafața de gătit a grătarului, fie că se gătește la foc mic și lent, fie că se gătește la temperaturi mari pentru a frige.
Două zone sunt mai bune decât una.
- Kamado Slow 'N Sear® Kamado are toate caracteristicile căutate ale unui aragaz kamado de înaltă calitate și apoi oferă MAI MULT. Utilizând sistemul patentat Slow 'N Sear® în interiorul camerei de gătit, acest kamado îmbunătățește gătitul pe o singură zonă și permite un mediu de gătit cu două zone adevărate, creând cel mai versatil kamado de pe piață.

Kamado-urile tradiționale sunt atât de eficiente la temperaturi scăzute de afumare, încât cărbunii abia dacă sunt aprinși, ceea ce duce la o generare limitată de fum și la un gust acru din cauza cărbunilor care ard. Gătitul la foc mic și lent în două zone în Slow 'N Sear Kamado, însă, încurajează mai mult flux de aer, un foc mai robust și o generare mai mare de fum.
- Fluxul direcționat de căldură generat de Slow 'N Sear permite ca o parte din căldură să scape prin gura de aerisire superioară înainte de a ajunge la alimentele de pe partea indirectă, necesitând astfel un foc mai robust pentru a menține temperatura.
- Rezervorul de apă în formă de V al aparatului Slow 'N Sear produce abur consistent timp de ore întregi. Producția de abur îmbunătățește atât aroma de fum, cât și necesită un foc mai puternic pentru a menține temperatura.
- Bariera cu pereți dubli care formează rezervorul de apă acționează, de asemenea, pentru a preveni pătrunderea căldurii directe în zona in care este nevoie de caldura indirectă. Este nevoie de mai multă căldură convectivă, ceea ce necesită un foc mai puternic.
Beneficiile unui grătar ceramic Kamado
- Gătire dedicată, simultană în două zone, prin crearea unor zone de gatire directa și indirecta.
- Adevărata capacitate de a frige cu căldură directă de la cărbuni aprinși (nu căldură acumulată)
- Acces ușor la cărbuni la nivelul grătarului de gătit atunci când trebuie să realimentați
- Aromă de fum îmbunătățită prin generarea de mai mult fum și fum mai curat cu ajutorul tehnologiei TurboSlow™.


TurboSlow™ - Grătarul SnS Kamado Grill
Mai mult fum, fum mai curat, gust mai bun
Capacitate inegalabilă de prăjire
Prăjiți pe grătar cu flacără directă la temperaturi care depășesc 500°C
Amplasarea ridicată a cărbunilor cu ajutorul Slow 'N Sear® permite, de asemenea, prăjirea directă la flacără mare. Coșul reține cărbunii și concentrează căldura pentru cea mai bună experiență de prăjire in gratarul ceramic kamado.
Cu două zone de gătit disponibile în permanență, este incredibil de ușor să folosiți și tehnici de prăjire directa sau inversata! Fără așteptări îndelungate pentru a încălzi (sau răci) grătarul dvs.
Gătitul la temperaturi înalte necesită un grătar durabil; grătarul nostru de gătit cu două zone din oțel inoxidabil este inclus în pachet!
Construcție din ceramică de calitate premium
Cordierita (50%) pentru retenție termică și durabilitate maximă. Ne coacem bolul de ceramica la temperaturi foarte inalte și pentru mai mult timp decât alti producatori de grătare, pentru a ne asigura că fisurarea nu este niciodată o problemă.
Cadru metalic vopsit in camp electrostatic
Cadru metalic pentru gratar pentru stabilitate maximă; rotilele de rulare pe toate cele patru picioare vă permit să poziționați usor grătarul oriunde aveți nevoie, iar rotilele cu frana din față îl mențin pe loc.
Balama cu trei arcuri
Construcție robustă din oțel inoxidabil; mișcare ușoară și consistentă în sus/jos. O garnitură groasă, flexibilă, pentru temperaturi ridicate, montată în jurul capacului superior și al bolului inferior, formează o buna etanșare , chiar și atunci când firele termometrului sunt trecute pe sub capac.
Funcționarea tradițională a gratarului kamado
Utilizați kamado într-un mod mai tradițional cu ajutorul plăcii de difuziedin ceramică inclusa.
Polite laterale duble
Rafturile pliabile, rezistente la intemperii, oferă un spațiu de lucru convenabil si generos. Balamale și suporti din oțel inoxidabil.
Suprafață suplimentară de gătit
Adăugați 180 de inci pătrați de spațiu de gătit cu ajutorul grătarului de gătit înălțat din oțel inoxidabil. Obțineți mai mult spațiu pentru gătit la foc mic și lent sau diversificați-vă stilurile de gătit la grătar plasând grătarul deasupra cărbunilor pentru gătit în stil "Santa Maria".