Producatori

Ius

Ius

Producator roman de unelte si scule profesionale de la care am selectat scule de mana mici si de buna calitate care sa va serveasca multe vreme.

Pretul bun si calitatea excelenta a produselor IUS Brasov au fost factorii decisivi ai introducerii acestora in oferta noastra.

Calitatea produselor este de nivel profesional iar noi garantam produsele prin inlocuirea acestora daca sunt probleme.

Afiseaza produse

Minitool

Minitool

Producator German de scule electrice miniaturale ideale pentru hobby, modelism, manufactura, creatie si multe alte domenii conexe.

Afiseaza produse

Sherline

Sherline

din SUA produce strunguri si freze de banc de precizie inclusiv cu CNC, cu aplicatii in modelism, miniatura, ceasornicarie, hobby dar sunt folosite si de catre bijutieri si alti entuziasti. Atuurile majore sunt gama imensa de accesorii disponibile, pretul foarte echilibrat si nivelul de modularitate incredibil. Este foarte important de retinut ca pentru piesele delicate si foarte mici care se doresc prelucrate este disponibil un microscop stereo montabil pe strung sau freza, atat de precise sunt aceste utilaje. Toate strungurile si frezele SHERLINE pot fii dotate si cu CNC la un pret fara concurenta.

Afiseaza produse pdf aicon Catalog Sherline.pdf (1.9MB) pdf aicon Afisare

Port Bag

Port Bag

Producatorul turc reuseste se imbine calitatea cu pretul rezonabil astfel ca am ales sa va oferim produsele sale de depozitare si transport.

Va vor ajuta sa mentineti ordine pe bancul dumneavoastra de lucru si sa transportati in siguranta sculele si uneltele.

Nu veti mai ratacii micile obiecte care pot valora destui bani.

Calitatea este garantata!

Afiseaza produse

Proxxon

Proxxon

De 25 de ani Compania PROXXON din Germania produce unelte de calitate pentru modelisti, hobby-sti, bijutieri, opticieni, scoli, universitati la un nivel de calitate si un serviciu post vanzare ireprosabil.

PROXXON este pietei pentru ca ofera o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati delicate!

Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit de banc si sisteme de strunjire. In plus fata de asta, gama este completata de o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.

PROXXON produce si scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, chiar si in cazul utilizarii profesionale.
Sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale. Acest fapt permite acordarea de garantii de pana la 25 ani.

Afiseaza produse pdf aicon PROXXON MICROMOT.pdf (3.35MB) pdf aicon Afisare

Amati

Amati

Celebrul producator de machete din Italia a integrat in programul sau scule si dispozitive speciale pentru navomodelism, automodelism, miniatura si hobby.

Noi am dorit sa va oferim o gama cat mai variata de scule specializate si de aceea importam in exclusivitate sculele si uneltele Amati.

Afiseaza produse

Foredom

Foredom

Companie infiintata in 1922, Foredom Electric Co. din SUA a mentinut productia de scule electrice cu transmisie flexibila devenind poate cea mai mare companie din acest domeniu.

De la scule electrice de tip BIAX al motoare specializate, piese de mana si scule electrice de banc , Foredom devine standardul mondial la capitolele calitate, putere si performanta.

Foredom este una dintre diviziile firmei Blackstone Industries, Inc. celelalte fiind producatorul de panze de circular si alte tipuri de panze Olson Saw Co. si importantul brand de scule de mana pentru modelism, hobby si miniatura, Zona Tool Co.

Produsele Foredom sunt folosite in bijutierie, industrie, ateliere diverse, sculptura si prelucrarea lemnului, tehnica dentara, optica, laboratoare stiintifice, studiouri de arta, in proiectele de amenajare si imbunatatire a casei, hobby, miniatura si multe altele.

Operatiunile posibile sunt: polizare manuala, debavurare, sculptare, slefuire, curatare, polisare pe materiale de tipul, lemn, metal, plastic, acril, sticla si piatra.

Afiseaza produse pdf aicon Foredom accesorii.pdf (3.35MB) pdf aicon Afisare

Hegner

Hegner

Daca aveti nevoie de putere pentru a strunji in lemn piese mari sau de o traforare fina si precisa in care detaliile sa fie evidentiate produsele Hegner din Germania ofera acestea plus un nivel de calitate incomparabil cuplat cu o fiabilitate maxima.

Stim ca manufacturierii in lemn seriosi nu cumpara o masina de traforat sau un strung de lemn pentru o singura lucrare sau pentru un an de zile ci cauta produse care sa le ofere fiabilitate si precizie maxima pentru o perioada lunga de timp.

Traforajele electrice Hegner sunt cu siguranta fabricate sa reziste iar asta este dovedita de traforajele vandute si care functioneaza perfect si dupa cinci ani. Nu avem decat motive sa credem ca vor functiona perfect si dupa alti cinci ani!

Dorim sa va asiguram ca cumpararea unui traforaj Hegner sau a oricarei alte masini Hegner este investitie oportuna in afacerea dumneavoastra.

Afiseaza produse

Wabeco

Wabeco

din Germania produce strunguri si freze de banc inclusiv cu CNC avand o traditie de 135 ani in aceasta activitate. Pentru asigurarea calitatii produsele sunt manufacturate exclusiv in Germania iar garantia de 5 ani oferita intareste puternic increderea clientilor nostri. Pe linia de asamblare produsele trec prin mai multe controlale de calitate iar produsul final este inspectat in mai multe puncte si se emite un document de verificare pus ulterior la dispozitia clientilor.

Afiseaza produse pdf aicon Catalog Wabeco.pdf (9.5MB) pdf aicon Afisare

Teco

Teco

din Cehia este un producator in a caror strunguri si freze se regasesc componente TOS si care a reusit perfectul echilibru intre pret si caitate.

Afiseaza produse pdf aicon Catalog TECO.pdf (0.13MB) pdf aicon Afisare

Hobbyring

Hobbyring

Producator german de scule pentru pirogravat, montaj pietre si cristale. Ne-am dorit sa va oferim si astfel de aparatura pentru ca proiectele dumneavoastra sa capete orice dimensiune creativa.

Se pot decora obiecte din lemn, pluta, piele.

Produsele sunt simple si fiabile cu diverse accesorii disponibile astfel ca posibilitatile de a decora sa fie multiple.

Afiseaza produse

Polsonic

Producator polonez de bai si sisteme de bai cu ultrasunete de calitate.

Oferim aceste produse cu accesorii si consumabile diverse precum si in versiuni de echipare diferite.

Afiseaza produse

Duragrit

Duragrit

Scule abrazive de inalta performanta din carbura.

Pot fii folosite cu scule electrice rotative de viteze mari cum ar fii DREMEL®, Foredom®, WeCheer® Ryobi®, Black & Decker®, Sears Craftsman®, Proxxon® si altel.

Imaginatia este singura limita a utilizarii acestor produse exceptionale!

Ideal de folosit pe lemn moale sau tare, laminate, MDF, fibra de sticla, fibra de carbon, ABS, PVC, cauciuc, piele si multe alte materiale.

A nu se folosii la prelucrarea metalelor!

Afiseaza produse

RB Production

RB Production

Afiseaza produse

Hobbytools.ro

Hobbytools.ro

Afiseaza produse

Tandy Leather

Tandy Leather

Afiseaza produse

Veritas Tools

Veritas Tools

Afiseaza produse

roti-role-cauciuc pdf
roti-role-panificatie pdf
roti-role-suspensii-arc pdf
roti-role-otel-fonta pdf
roti-role-plastic pdf
roti-role-grele pdf